Lejeboliger-koebenhavn.dk

Find lejeboliger i København.

Lejlighed til leje i Hellerup

Modelfoto

Lejlighed til leje i 2900 Hellerup

Med yderst attraktiv beliggenhed centralt i Hellerup, er denne lejlighed nu til leje. Lejligheden er beliggende i en moderne ejendom, ved af en fin svalegang, med elevator, altan og parkeringskælder. Der er kun 150 meters gågang til Hellerup Strand og gode offentlige transportmuligheder ved ejendommen.

Lejligheden har en af Hellerups bedste beliggenheder i gåafstand til Øresund, Hellerups havn og strand, samt Strandvejens eksklusive butikker, cafeer, restauranter samt grønne områder såsom Øregårdsparken og Charlottenlund Fort. Ligeledes er der gode offentlige transportmuligheder nær ejendommen.

Med elevator ankommer man til lejligheden, som indeholder entré med indbygget klædeskab til overtøj, et fint hvidt køkken med alle hårde hvidevarer, badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche, et større soveværelse med større skabsvæg samt en stor lys vestvendt stue med udgang til den store overdækkede altan. Stuen har store øst vendte vinduespartier med fantastisk lys og frit udsigt over det stille Bryggertorv.

Der medfølger brugsret til depotrum i kælder samt flydende parkeringsområde i parkeringskælder.

Udlejes ikke som delebolig. Lejligheden er velegnet til en enlig lejer eller et par.