Lejeboliger-koebenhavn.dk

Find lejeboliger i København.

Hus til leje i Frederiksberg

Modelfoto

Hus til leje på 2000 Frederiksberg

Boligen er ledig i 6 måneder.
Unikt byhus med have centralt på Frederiksberg
Denne charmerende ejendom favner gammelt og nyt, historiske elementer indrammer nyopførte dele, så man får både atmosfære og et hus i virkelig flot stand. Altaner, krinkelkroge og gårdrum giver huset sjæl, og den nemme, sydvestvendte have er solrig til ud på aftenen.
Ejendommens beliggenhed er særdeles attraktiv – mellem et hyggeligt villakvarter og et blomstrende forretningsliv, hvor cyklisten har 10 minutter til Rådhuspladsen, fodgængeren fem minutter til Metro, og bilisten har en udfaldsvej bare et par gader væk.
Når man går ind gennem den elektriske port er der direkte indgang til en rummelig entré, der har karakter af havestue. Den fører til husets hjerte, det store alrum med køkken og spiseafdeling i den ene ende, hvor døre og store glaspartier mod haven sikrer et smukt lysindfald, og stueafdeling med karnap og udsigt til have og gårdrum i den anden ende.
Nye, brede plankegulve og energirigtige, småsprossede vinduer samt det nye, funktionelle køkken understreger boligens kvalitet.
Stuen fører til endnu et entréområde med store garderobeskabe, udgang til gårdrummet og dør til et soveværelse med skabsvæg i den ene ende og egen udgang til gården i den anden.
Videre gennem huset kommer man til et åbent areal med trappe til førstesalen, indbyggede skabe, og glasdør til haven. Herfra har man adgang til et skønt, sydvendt værelse med skabsvæg og fløjdøre ud til...