Lejeboliger-koebenhavn.dk

Find lejeboliger i København.

Lejlighed til leje i København K

Modelfoto

Lejlighed til leje i 1256 København K

Bemærk det ikke er muligt at registrere adresse i denne lejlighed. Ingen bopælspligt.

Sjælden og unik bolig på lejemarkedet.

Lejligheden er attraktivt beliggende i 'AmaliePalæerne' yderst centralt i København K. Ejendommen dateres tilbage til 1700-tallet og er karakteriseret ved velbevarede originale detaljer, materialevalg af absolut højeste kvalitet og attraktive fællesarealer.

Man ankommer i ejendommens flotte opgang med udsmykninger i træværket og mange originale detaljer. Herfra er videre adgang til lejlighedens entre. Her er plads til indretning af garderobeskabe til overtøj mm.. Ad dobbeltdøre er videre adgang til lejlighedens store stuerum med vinduespartier mod Amaliegade. Her er en flot stuk og roset i loftet og god mulighed for indretning af flere afdelinger. Stuerummet indbyder til underholdning af gæster og har et flot naturligt lysindfald.
Lejlighedens køkken er separat fra stuerummet og er indrettet med en stor køkken ø, indbyggede vitrineskabe og en eksklusiv serie af hårde hvidevarer. Køkkenet er et snedkerkøkken fra Simonsen Czechura af absolut højeste kvalitet og er udført med hvidevarer fra. bl.a. Gaggenau og armaturer fra Dornbracht. Ligeledes er der er indbygget kaffemaskine med friskkværnede bønner fra Scanomat. Der er separat indgang til køkkenet fra gangarealet - og der er indrettet en mellemgang i forlængelse af køkkenet, som kan agere anretter køkken, kontorplads eller lignende.

Lejlighedens sovev...