Lejeboliger-koebenhavn.dk

Find lejeboliger i København.

Lejlighed til leje i København K

Modelfoto

Lejlighed til leje i 1058 København K

Kun til internationale lejere.

Stor og rummelig lejlighed beliggende på 5. sal i Havnegade med et flot udsyn til vandet i Københavns Havn. Lejligheden er beliggende i en klassisk ejendom ved det pulserende havneløb yderst centralt i København.

Man ankommer til 5. salen i ejendommen, hvor du finder lejlighedens entre. Her er adgang til lejlighedens fordelingsentre der giver videre adgang til det store køkken alrum. Køkkenet er centralt placeret i lejligheden og er i åben forbindelse med et stort spiseområde med loftvinduer. Køkkenet er udført med en køkkenø med siddepladser og her er god plads til flere kokke i køkkenet. Ad dobbeltdøre er der videre adgang til et stort stuerum med gode indretningsmuligheder. Her er flere vinduespartier med et flot udsyn over vandet.

Der forefindes alt i alt hele fem soveværelser i lejligheden. Det ene værelse er forholdsvist småt og kan med fordel konverteres til garderobe. De yderligere fire soveværelser er alle i gode størrelser og flere har indbyggede skabsløsninger. Lejligheden har et separat bryggers med vaskefaciliteter og ekstra opbevaringsmulighed til køkkenet. Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse og er udført med separat bruseniche.

Der er bagtrappen adgang til en større altan mod gårdmiljøet som der er privat brugsret til for lejlighedens beboere.

OBS! Der foreligger planer om et større renoveringsprojekt i ejendommen, der omfatter etablering af elevator, altaner o...